طب سنتی و درمان ریفلاکس
از موارد ایجاد و تشدید کننده ریفلاکس می توان به موارد ذیل اشاره کرد :
سریع غذا خوردن و کامل نجویدن غذا یا غذا خوردن با استرس و نگرانی
حاملگی
چاقی، تاخیر در تخلیه معده و پرخوری
مصرف غذاهای دیر هضم ،چرب و پر ادویه
مصرف غذاهای ساندویچی به همراه سس های فلفلی
مصرف میوه و مرکبات بلافاصله پس از غذا
خوردن چای پر رنگ
مصرف نان های فاقد سبوس مانند : نان باگت ، سفید و نان بربری
و مصرف نانهای که خمیر آنها به خوبی نمی پزد مثل نان باگت، نان سفید و نان بربری
مصرف دخانیات به ویژه سیگار و قلیان
مصرف نوشیدنی های الکلی
مصرف انواع نوشیدنی میان غذاو بلافاصله بعد از غذا
مصرف بیش از حد نوشیدنی های قندی ، نوشابههای گازدار، قهوه، چای، و نوشابههای کافئیندار
مصرف مواد غذایی و به خصوص فرآورده های گوشتی حاوی مواد نگهدارنده
مصرف انواع کنسرو
عدم وجود آرامش و خواب راحت
تحمل استرس و فشارهای روانی به مدت طولانی
مصرف انواع سس های چرب و پرنمک(به خصوص سس کچاپ